Andreew Investment Group

Чибо

Чибо
Tchibo е едeн од водечклите производители на кафе во светот. Кафето Tchibo, со својот висок квалитет и разновидност на производи, е синоним на задоволство и начин на живот кај милиони европски домаќинства.

Тоа е составено од супер премиум производи (Davidoff), премиум (Tchibo Espresso; Tchibo GoldSelection; Tchibo Exclusive) и масовен сегмент (Tchibo Family). Освен печено и мелено кафе, како и кафе во зрна, повеќето производи се претставени и во инстант варијанта.